Huisartsenpraktijk Spreij

Diensten

Reizigersadvisering:

Voor inlichtingen over reizen kan onze praktijk u adviezen geven. Doordat onze praktijk is aangesloten bij de LCR zijn wij in staat u de meeste actuele informatie te geven bij reizen naar exotische landen. Een travelclinic bij u in de buurt, gewoon in Oostvoorne. Kitty & dokter Spreij hebben daar een speciale training voor gevolgd. U kunt met hen daar een afspraak voor maken. Nadat u dit formulier heeft ingevuld: Formulier Reizigersadvies
Zelf als uw reis plannen een gele koorts vaccinatie noodzakelijk maken, kunt u bij ons terecht vanwege het goed handhaven van de ‘koude keten’ met onze apotheker in Westvoorne.
Ook kunt u op de site van de LCR kijken


Keuring scheepvaartpersoneel:

In onze praktijk is dokter Spreij bevoegd om keuringen te doen van scheepvaartpersoneel. Zij is een door de Inspectie Leefomgeving en Transport aangewezen keuringsarts voor zee- en binnenvaart. Alleen artsen die zijn aangewezen door de Minister van Infrastructuur en Waterstaat mogen de keuringen volgens Nederlandse normen verrichten.

Voordat u bij ons op de keuring verschijnt dient u dit formulier te downloaden en in te vullen zodat deze voor de keuring kan worden afgegeven. Alvast bedankt voor de medewerking.